Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde kâin insanların ve öteki zihayatların yangın yahut herhangi bir acil boyut esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, binalması ıztırari, örgüların vazgeçilemez unsurları beyninde mahal almaktadır.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa prosedür adımları çoklukla şunları sineerir:

Binada yangın çıkması halinde sıcaklık ve tütün yangın kapısı sayesinde özelliklerine bağlamlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı kabil şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Binaların örgüsına münasip kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedili hesap kapı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse eksiksiz cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın kapıları kullanım alanına göre, rengine için evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan manken sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi dâhilin yangın kapısı son grado eleştiri bir öneme sahiptir.

Montaj ve Bakım: Yangın kapısının muhik şekilde monte edilmesi ve metodik olarak bakımının örgülması önemlidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve tatminkâr bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir dokuması vardır.

Yangına Dayanıklılık: Yangın kapıları, mukannen bir müddet süresince yangına dayanıklıdır. Bu süre, kapının strüktürldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine destelı olarak değmeseleebilir.

Report this wiki page